Sponsring
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Vi får konstant frågor om att sponsra diverse projekt. Vi ställer höga krav på dom som vi sponsrar när det gäller exponering och prestation, att åka på några få träffar är tyvärr inte tillräckligt för att vi ska sponsra. Vi är bäst på det vi gör så för att vi ska sponsra så måste du vara bäst på det du gör. I de flesta fall där vi sponsrar är det bara delsponsring vilket innebär att vi tar betalt för material och sponsrar med arbetet men även det hör till ovanligheterna. Så om du funderar på att ansöka om sponsring hos oss ta en titt på några av dom som vi valt att sponsra och se om du tror att du platsar, vi vill gärna se en plan på exponering och meriter, antal följare på sociala medier etc.

Här är några projekt som vi valt att sponsra och som vi är stolta över att få medverka i.

 

Skidåkaren Jon Olsson som nästan blivit mer känd för sina superbilar än för sin extrema skidåkning och alla sin medaljer i X-games m.m. Alltid tokiga och roliga projekt på gång.

 

Racing Rascals och Stora Ba(r)ndagen.
Racing Rascals anordnar bland annat fordonsrelaterade event till förmån för sjuka barn och ungdomar.
Vi gillar alla projekt som vi är involverade i men detta är ett av våra absoluta favoriter.

 

Vi har under flera år varit med och hjälpt Team R/T som 2015 tog hem titeln som Europamästare i Pro Stock Dragracing.

 

Gull-Racing och Robban Gull, Guiness Världsrekorhållare i bakhjulskörning med motorcykel på is.
 WrapZone Alexander Graff Thundercars Alexander Graff Nordisk mästare i V8 Thundercars 2016
   

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -