Om oss
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

WrapZone McLaren 650s chromePå WrapZone AB har vi flera års erfarenhet av foliering med fokus på kvalitet, letar du efter billigast möjliga lösning så finns det andra aktörer som pressar priserna med lidande kvalité.

Vår målsättning är att hålla högsta möjliga kvalité och att du som kund kan känna dig trygg när du lämnar ett fordon för foliering hos oss. Vi är inte billigast men inte heller dyrast men bäst på det vi gör.

Vi har titeln Svensk Mästare 2017 från folieringstävlingen "The Battle" och en andraplats i Nordiska Mästerskapet i samma tävling.

Hur tar man bort den hydrauliska vingen på en Porsche Turbo eller en Lamborghini Aventador? Hur tar man bort backspeglarna på en Ferrari 458 eller en Lamborghini Gallardo? Hur tar man bort dörrhandtagen på en Maserati? Vi vet hur och vi gör det för att kunna leverera bästa möjliga resultatet, för oss finns inga genvägar när det gäller kvalitet.

Vi har en gedigen erfarenhet när det gäller foliering inte minst av exklusiva bilar, var har bland annat folierat ett 30-tal bilar i supersportbilsrallyt Gumball3000 bland annat huvudsponsorn Team Betsafes bilar. När Supercar Club Arabia besökte Stockholm valde dom oss som självklar leverantör för foliering och stenskottsskydd på några av världens mest exklusiva bilar.

Bland våra uppdragsgivare finns världsstjärnor inom musik och film, programledare, idrottsstjärnor och kungligheter.

För att nämna några som valt att anlita oss finns Jon Olsson, Autoropa, Callisma, Premium Cars, Porsche Sverige, Toyota Sverige, Exclusive CarsErnryd Cars med flera, vill du veta mer kontakta oss.

Du kan känna dig trygg när du lämnar din bil hos oss. Och om olyckan skulle vara framme kan det vara värt och tryggt att veta att vi är försäkrade för belopp upp till 10 miljoner.

Vill du ha referenser ta en titt i vårt galleri eller kontakta oss för ytterligare referenser.

Vi har kreditrating AA genom Soliditet.

WrapZone rating

Hexis Gold Certified
Vi är Hexis Gold Certified villket innebär att vi genomgått utbildning och garanterar att vi kan materialet vi jobbar med och med det ge mer omfattande garantier och har ett starkt stöd från vår huvudlevernatör Hexis, det innebär en trygghet för dig som kund.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme kan det vara tryggt att veta att vi är försäkrade upp till 10 miljoner hos Trygg Hansa.

Delbetala
Vill du som privatperson delbetala så samarbetar vi med  Wasa Kredit och kan kan genom dom erbjuda finnans.
Sedvanlig kreditprövning görs.

Följ oss i sociala media Instagram: @wrapzone, Facebook: WrapZoneSverige, Youtube: WrapZoneNet

 

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -