Toning & Solfilm
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Hos oss kan du tona både rutor och lyktor.

WrapZone tint taillightsVid toning av lampor har vi två toningsgrader av den mörka samt färgad toning om du exempelvis vill ha gula strålkastare. Toningsfilmen kan enkelt tas bort den dag du tröttnar och vill ha tillbaka ursprungsutseendet på dina lyktor. Att tänka på vid toning av framlysena är att lyktglasen bör vara i bra skick för ett lyckat resultat.

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt. Det finns några olika toningsgrad att välja mellan beroende på hur mörk toning som önskas, vår solfilm klassas genom ljusgenomsläpp och dom vanligaste toningsgraderna är 5%, 20% eller 35% där 5% är mörkast och 35% är ljusast.

Vi anlitar Stockholms SolfilmCenter för toning av rutor i samband med foliering eller stenskottsskydd, om du bara är intresserad av att tona rutorna på din bil och inte göra det i samband med foliering så hänvisar vi till Stockholms SolfilmCenter direkt som precis som vi är ett av dom ledande företagen i Sverige inom sitt område.

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -