Betalning
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Delbetala
Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit, du kan enkelt dela upp din betalning på 6 eller 12 månader. Vill du delbetala, meddela oss innan du bokar, sedvanlig kreditprövning görs.

För ytterligare information gällande räntor månadsbelopp etc, kontakta oss på e-mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SWISH

Betala med kort eller kontant
Hos oss kan du betala med VISA, Mastercard, Dinersclub, American Express, JCB eller kontant.

Faktura
Företag kan betala mot faktura, sedvanlig kreditprövning görs.

Precis som vid ett besök till mataffären, restauranger, bensinmacken eller vilken annan butik som helst så kommer fordon inte att lämnas ut från WrapZone förrän full betalning mottagits om inga andra överenskommelser gjorts.

Helfoliering

WrapZone Helfoliering

När man talar om helfoliering tänker dom flesta på bilar, vilket i och för sig är det vanligaste för oss att foliera. Men vi folierar allt från kylskåp till helikoptrar.

Läs mer

Bildekor

Vi tar givetvis fram traditionell bildekor allt från enkla texter och logotyper till avancerade racedekorer. I en eller flera färger, printade, skurna eller både och.

Läs mer

Stenskottsskydd

WrapZone Stenskottsskydd

Lacken på dagens bilar är otroligt tunn och känslig för stenskott, vill du slippa fula märken och värdeminskning så är det transparent stenskottskydd som gäller.

Läs mer

Toning

Solfilm och insynsskydd, oavsett om det är för att hålla nyfikna blickar borta, bilen sval på sommaren eller bara för att det är snyggt så löser vi det.

Läs mer

Design

Har du själv en idé men inte riktigt vet om det är genomförbart eller vet du inte alls vad du vill ha, vi hjälper dig att finslipa dina idéer eller att ta fram en dekor från grunden. Vi kan även ta fram en hel profil för ditt företag.

Läs mer

Delbetala

Vill du inte betala hela beloppet på en gång? Delbetala från 1.325 kr/månaden på 15.900 kr i 12 månader räntefritt. Vi erbjuder delbetalning till privatpersoner genom Wasa Kredit.

Läs mer

- HELFOLIERING - DEKOR - DESIGN - SOLFILM - STENSKOTTSSKYDD -